Informatie over het partnerprogramma.

Het feratel partnerprogramma is gericht op het succes en de toegevoegde waarde voor onze gezamenlijke klanten. Dit wordt gewaarborgd door geavanceerde technologieën, gebundelde knowhow en een intensieve uitwisseling van informatie.

Voorwaarden

Als feratel-partner heeft u al drie Deskline®-interface-aansluitingen gerealiseerd en bent u al minstens twee jaar vertrouwd met onze interfaces. In het kader van de Deskline®-integratie presenteert u de accommodatiegegevens, evenementen en informatieonderwerpen als stamgegevens op de homepage van de klant. Voor de functies "Zoeken en boeken" gebruikt u de door ons gegenereerde weblinks.

Uw voordelen

U ontvangt regelmatig informatie over nieuwe functies van de interfaces (documentatie). De productmanager en de beheerder van de interface ondersteunen u via e-mail. Als feratel-partner nemen wij u met naam en toenaam op in onze verkoop- en consultatiegesprekken. Daarnaast ontvangt u een plaatsing op onze b2b-pagina met logo en een korte beschrijving van de omvang van de diensten met betrekking tot de Deskline®-interface. 

Voorwaarden

Voor de status van feratel-premiumpartner heeft u al acht Deskline®-interfaces gerealiseerd op verschillende homepages van klanten en bent u al minstens vijf jaar vertrouwd met de Deskline®-interfaces of kunt u verwijzen naar referentieprojecten van meerdere jaren, waar alle interfacestandaarden tot in de kleinste details met succes zijn toegepast. De door u geïmplementeerde Deskline®-interface-aansluitingen gaan verder dan een zuivere weergave of koppeling van stamgegevens. Dankzij de volledige implementatie van de Deskline®-interface gebruikt u alle functionaliteiten die Deskline® biedt (inclusief zoeken en boeken). Als Premiumpartner onderscheidt u zich ook door de snelle integratie van nieuwe functies van de interface, zodat uw/onze klanten hiervan kunnen profiteren. 

Uw voordelen

U ontvangt regelmatig informatie over nieuwe functies van de interfaces en krijgt een voorproefje van nieuwe ontwikkelingen. Op basis van de releasenote van nieuwe Deskline® functies kunt u als Premiumpartner ook samen met de klant suggesties uitwerken welke functies bijvoorbeeld ook op de website gebruikt moeten worden en suggesties doen voor de implementatie op de interface in overeenstemming met de klant. Als u vragen hebt, kunt u altijd contact opnemen met de aan u toegewezen begeleider, hetzij per e-mail, hetzij per telefoon. Op basis van uw status als feratel-Premiumpartner worden uw vragen met voorrang behandeld. Daarnaast betrekken we u of uw bedrijf actief en met naam en toenaam bij verkoop- en adviesgesprekken. U krijgt een vermelding als partner op onze website, inclusief logo en vermelding van het dienstenpakket met betrekking tot de Deskline®-interface en referentieprojecten.

Neem vandaag nog contact met ons op.

We kijken uit naar nieuwe taken en uitdagingen!