Nieuwsarchief.

In de onlangs gepubliceerde gids voor hoteliers van SiteMinder, een van 's werelds toonaangevende platforms voor klantenwerving in de hotelbranche, staat feratel in de top 12 van de belangrijkste boekingskanalen voor Oostenrijk en Duitsland.

Lees meer

Panoramavideo‘s zijn in tijden van quarantaine een graag geziene afwisseling. Het panoramaportaal feratel.com registreert momenteel zelfs ten dele meer dan 100.000 bezoekers per dag.

Lees meer

feratel/sitour zijn de eersten die panoramapanelen met magnetisch verschuifbare LED's op de markt brengen. Een wereldwijde noviteit met vele voordelen.

Lees meer

Informatie snel en goed leesbaar overbrengen. Bij alle weersomstandigheden en lichtverhoudingen perfect zichtbaar zijn. Dat is mogelijk met ledtechnologie. Als lopende ledlichtreclame, als ledafbeelding of als ledwand.

Lees meer

Alpsee-Grünten, Oberstaufen, Bad Hindelang, Füssen, Bad Wörishofen, Kempten en de Hörnerdörfer hebben gekozen voor een gemeenschappelijke, voor meerdere bestemmingen toegepaste, geautomatiseerde communicatie met hun gasten – hierbij vertrouwen de vakantiebestemmingen uit het Allgäu op de oplossing van feratel en Onlim.

Lees meer

Als je een toegevoegde waarde op de plaats van bestemming wilt realiseren, moet je voor directe boekingen gaan. Op de bestemmingswebsite, maar vooral ook op de websites van de aanbieders, d.w.z. de accommodatie-verstrekkers.

Lees meer

Neem vandaag nog contact met ons op.

We kijken uit naar nieuwe taken en uitdagingen!