Digital Info

Of het nu gaat om digital signage, infomedia of apps: met feratel bieden de toeristische voorzieningen de gasten altijd perfecte infotainment.

Digital Signage Infomedia Apps

Digital Signage, Infomedia, LED-Wall, Apps: een optimale presentatie van het aanbod voor maximale aandacht.

Digital signage: de moderne basis.

 

Voorsprong door technologie in beste kwaliteit en hoogwaardige inhoud: gasten een optimum aan informatie en diensten bieden en altijd streven naar perfectie in technologie, design en concept – digital signage-oplossingen van feratel.

Of het nu gaat om buiten- of binnenschermen, om het klimaat op de gletsjer, de felste zon of de donkerste nacht, om een vrijstaande stele of als videowand aan de muur gemonteerd: feratel staat garant voor een optimale oplossing voor elke eis.

feratel levert hardware en software uit één hand. Actuele informatie en spannend entertainment in combinatie met lage arbeidskosten zijn daarbij geen probleem, maar een vanzelfsprekendheid. Zorg met digital signage-oplossingen snel, veilig en verbluffend eenvoudig voor maximale aandacht.


Infomedia: het individuele visitekaartje.

 

Presenteer het aanbod van de regio op drukbezochte locaties 24/7 in een digitale etalage en scoor op technologie en inhoud: beschikbare kamers, evenementen, recreatiemogelijkheden, infrastructuur, gastronomische hoogtepunten, weerberichten, live panoramabeelden en nog veel meer.

Aangepast aan individuele wensen en eisen is infomedia een blikvanger, zowel binnen als buiten. Als ook het destination management systeem van feratel wordt gebruikt, worden onderhoud en gegevensbeheer kinderlijk eenvoudig.


Apps: mobiele veelzijdigheid.

 

Een leven zonder smartphones is inmiddels onvoorstelbaar. De kleine allrounders zijn dus onmisbare instrumenten voor marketing-, communicatie-, upselling- en servicestrategieën in het toerisme.

feratel webcams-app.

Rond 800 camera's van meer dan 400 locaties wereldwijd op elk moment oproepbaar. Eenvoudige navigatie, themaspecifieke kanalen, individueel selecteerbare favoriete kanalen en een aantrekkelijk design. Gratis verkrijgbaar in de Stores voor Mobile (voor smartphones en tablets) en Connected TV (Smart TV, Amazon Fire TV, Apple TV, Magenta TV, A1 TV, Swisscom TV).

PIA – Personal Interests‘ Assistant.

De digitale vakantiebegeleider van feratel. Een hoogwaardig informatie-, service-, verkoop- en marketinginstrument dat de gasten voor, tijdens en na hun verblijf op de betreffende bestemming begeleidt. De inhoud is daarbij altijd afgestemd op de individuele interesses en de duur van het verblijf van de gast.

iSKI.

De digitale vakantiebegeleider van feratel. Een hoogwaardig informatie-, service-, verkoop- en marketinginstrument dat de gasten voor, tijdens en na hun verblijf op de betreffende bestemming begeleidt. De inhoud is daarbij altijd afgestemd op de individuele interesses en de duur van het verblijf van de gast.Dagelijks bijgewerkte informatie over skigebieden uit heel Europa. Een skidag wordt zo ook een digitale belevenis: sneeuwsituatie (sneeuwwaarden en -kwaliteit), geopende liften en pistes, funparks, lawinesituatie, weergegevens-/prognoses, livestreams en panoramakaarten van het skigebied altijd oproepbaar. Beschikbaar voor 16 landen.

iSKI Tracker.

Met deze analyse-, entertainment- en documentatietool bouwen skigebieden hun eigen iSki-community op, want het devies luidt: inschakelen, registreren, evalueren, vergelijken en delen. De evaluatie van de GPS-gegevens maakt van anonieme gasten fans die benaderd kunnen worden.

iSKI Analytics.

De symbiose tussen GPS-registratie via iSki Tracker en naadloze analyse van bewegingen via de skipas. Skigebieden kunnen zo beschikken over een effectieve en voordelige analysetool die een gepersonaliseerde, doelgerichte en succesvolle marketing bevordert.

Een selectie van tevreden Digital Info klanten.

Neem vandaag nog contact met ons op.

We kijken uit naar nieuwe taken en uitdagingen!