Nieuws.

20232022 / 2021 / 2020 / 2019 / 2018 / 2017

feratel heeft het opnieuw gedaan: de sterkste mediaprestaties op de panoramamarkt worden nog beter. Vanaf nu zijn ReLive-panoramavideo's uit Oostenrijk ook op elk moment toegankelijk via SKY Q in Oostenrijk.

Lees meer

Geïnteresseerden van heinde en verre accepteerden de uitnodiging voor de open dag op 28 juni 2024 in Pfarrwerfen, het technische hart van feratel media technologies AG.

Lees meer

Het omvangrijke digitale Zuid-Tirol Guest Pass-project is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen het mobiliteitsconsortium, de LTS, de IDM Südtirol en de STA. feratel media technologieën AG is verantwoordelijk voor de technische implementatie.

Lees meer

Ruim 10.000 panoramafans van over de hele wereld hebben opnieuw gestemd. Dit zijn de mooiste panorama's in Oostenrijk en Zwitserland in 2023/24.

Lees meer

De feratel webcams app is nu ook beschikbaar voor Android TV en dus voor andere tv-toestellen van tal van fabrikanten (Sony, Philips, Sharp, ...).

Lees meer

feratel mediatechnologieën maakt indruk met ervaring, knowhow, innovatie, kwaliteit en service. Samen met klanten worden oplossingen voor uitdagingen gevonden. Een praktisch voorbeeld.

Lees meer

Met 50.000 abonnees viert het YouTube-kanaal van feratel een nieuwe mijlpaal en onderstreept opnieuw de fascinatie voor panorama.

Lees meer

De nieuwe stadsvoucher in Bad Salzuflen zorgt voor voorpret op bijzondere momenten in de zoutstad en meer. Het is het eerste project dat wordt geïmplementeerd met de nieuwe vouchermodule van feratel.

Lees meer

Neem vandaag nog contact met ons op.

We kijken uit naar nieuwe taken en uitdagingen!