Nieuws.

 

Naar het nieuwsarchief​​​​​​​

Wie heeft het mooiste feratel-panorama van Duitsland? Stemmen kan op www.panoramatv.com. Feratel geeft 3x reischeques twv 600 euro weg aan alle deelnemers.

Lees meer

Met de herstart in het toerisme neemt TVB Ötztal Tourismus opnieuw het voortouw in de branche als het gaat om klantenbinding. Met een nieuwe gastenkaart, geïntegreerd in de digitale vakantiebegeleider en gekoppeld aan de Experience Shop, biedt de Ötztal Inside Card een service met toegevoegde waarde.

Lees meer

muenchen.de en einfach-muenchen.de breiden de webcamdienst uit met nieuwe live-beelden van de Marienplatz

Lees meer

Het jonge datacenter van feratel in Pfarrwerfen, het technische hart van de onderneming, is gecertificeerd met de in heel Europa geldende transnationale norm DIN EN 50600.

Lees meer

In de onlangs gepubliceerde gids voor hoteliers van SiteMinder, een van 's werelds toonaangevende platforms voor klantenwerving in de hotelbranche, staat feratel in de top 12 van de belangrijkste boekingskanalen voor Oostenrijk en Duitsland.

Lees meer

Panoramavideo‘s zijn in tijden van quarantaine een graag geziene afwisseling. Het panoramaportaal feratel.com registreert momenteel zelfs ten dele meer dan 100.000 bezoekers per dag.

Lees meer

Neem vandaag nog contact met ons op.

We kijken uit naar nieuwe taken en uitdagingen!