Nieuws.

20242023 / 2022 / 2020 / 2019 / 2018 / 2017

feratel is sinds kort partner van het boekingsplatform arlberg.com.

Lees meer

BayTM gunt opdracht voor concept en ontwikkeling aan biedconsortium feratel mediatechnologies GmbH/pixelpoint multimedia werbe GmbH I BayernCloud zet koers naar alomtegenwoordig, digitaal toeristisch aanbod in Beieren

Lees meer

De nieuwe provinciebrede digitalisering op alle toeristische niveaus in Burgenland, van de onderneming tot de provinciale organisatie, is uniek in Oostenrijk - totaaloplossingen van feratel maken het mogelijk!

Lees meer

feratelPanorama biedt moderne hardware, optimale software en onvergelijkbare mediaprestaties: maar overtuig uzelf!

Lees meer

In de zomer van 2021 was feratel op zoek naar de populairste panorama's in Duitsland: nu zijn de winnaars bepaald.

Lees meer

pixelpoint realiseert met feratel toerisme vuurtorenproject. Het hart ervan wordt gevormd door de Experience Shop. Dit innovatieve webportaal flachau.com ging in juli live.

Lees meer

24/7 livestream met feratel-webcams op You Tube. Webcams uit Oostenrijk worden de klok rond gepresenteerd. Het aanbod wordt stap voor stap uitgebreid.

Lees meer

Wie heeft het mooiste feratel-panorama van Duitsland? Stemmen kan op www.panoramatv.com. Feratel geeft 3x reischeques twv 600 euro weg aan alle deelnemers.

Lees meer

Met de herstart in het toerisme neemt TVB Ötztal Tourismus opnieuw het voortouw in de branche als het gaat om klantenbinding. Met een nieuwe gastenkaart, geïntegreerd in de digitale vakantiebegeleider en gekoppeld aan de Experience Shop, biedt de Ötztal Inside Card een service met toegevoegde waarde.

Lees meer

muenchen.de en einfach-muenchen.de breiden de webcamdienst uit met nieuwe live-beelden van de Marienplatz

Lees meer

Het jonge datacenter van feratel in Pfarrwerfen, het technische hart van de onderneming, is gecertificeerd met de in heel Europa geldende transnationale norm DIN EN 50600.

Lees meer

In de onlangs gepubliceerde gids voor hoteliers van SiteMinder, een van 's werelds toonaangevende platforms voor klantenwerving in de hotelbranche, staat feratel in de top 12 van de belangrijkste boekingskanalen voor Oostenrijk en Duitsland.

Lees meer

Panoramavideo‘s zijn in tijden van quarantaine een graag geziene afwisseling. Het panoramaportaal feratel.com registreert momenteel zelfs ten dele meer dan 100.000 bezoekers per dag.

Lees meer

Neem vandaag nog contact met ons op.

We kijken uit naar nieuwe taken en uitdagingen!