Project BayernCloud Tourismus komt in een stroomversnelling

BayTM gunt opdracht voor concept en ontwikkeling aan biedconsortium feratel mediatechnologies GmbH/pixelpoint multimedia werbe GmbH I BayernCloud zet koers naar alomtegenwoordig, digitaal toeristisch aanbod in Beieren

München (BayTM, 03 december 2021). Bayern Tourismus Marketing GmbH (BayTM) heeft in het kader van een aanbestedingsprocedure in de hele EU de opdracht voor het ontwerp en de ontwikkeling van BayernCloud Tourismus gegund aan het inschrijvende consortium feratel mediatechnologies GmbH/pixelpoint multimedia werbe GmbH. Samen met de softwarespecialisten begint BayTM nu aan de implementatie van de open data hub voor het Beierse toerisme. "Digitalisering biedt onze sector de kans om nog beter en flexibeler in te spelen op de behoeften van gasten, zodat zij bijvoorbeeld kunnen genieten van nieuwe reiservaringen en vakantievormen. Als toeristische koepelorganisatie van de Vrijstaat is het ons doel de digitale transformatie actief vorm te geven en de toeristische stakeholders in Beieren bij deze grote opgave te ondersteunen en het bestaande potentieel te benutten. Met BayernCloud Tourismus zetten wij de koers uit voor een alomtegenwoordig, digitaal toerismeaanbod in Beieren. Wij verheugen ons op de samenwerking met pixelpoint multimedia werbe GmbH, waarmee wij een ervaren en competente partner voor dit toekomstgerichte project aan onze zijde hebben", aldus BayTM-directeur Barbara Radomski.

"De samenwerking met Bayern Tourismus Marketing GmbH is voor ons een belangrijke mijlpaal: Zowel in onze bedrijfsgeschiedenis als in relatie tot onze visie van een wereld met toegankelijke, gestructureerde gegevens. Vanaf de eerste gesprekken waren de geest en de wil om te hervormen voelbaar bij alle betrokkenen - precies de geest die succesvolle projecten vanaf het begin nodig hebben. Wij kijken dus vol motivatie uit naar dit ambitieuze, opwindende project, waarbij wij zowel van de aanpak als van de zaak zelf voor honderd procent overtuigd zijn," melden de directeuren Bernhard Winkler en Rainer Egen verheugd.

 

Lees meer - persbericht

06.12.2021

 

Neem vandaag nog contact met ons op.

We kijken uit naar nieuwe taken en uitdagingen!