Trainingen.


Deskline®-workshops

De dagbijeenkomst voor directeuren en systeembeheerders: nieuwe en verdere ontwikkelingen op het gebied van destination management systemen, met inbegrip van cijfers, benchmarks en best-practice-voorbeelden. Data in Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland en Italië.

Contact


Verhuurdercoach-forum

De ondersteuning voor verhuurdercoaches: uitwisseling van methoden en oplossingen over de verschillende bestemmingen heen. De deelnemers bepalen de onderwerpen van het evenement.

Contact


Trainingen voor ondersteuning van verhuurders.

Eendaagse workshops of workshops van een halve dag voor DMO-medewerkers: vakkundige inhoudelijke versterking voor actief beheer van accommodaties. Begeleidende maatregelen kunnen in individuele gevallen aanvullend worden geboekt.

Contact


Deskline® ExpertClient-trainingen

Basistraining en training voor gevorderde gebruikers voor DMO-medewerkers in dagelijkse trainingseenheden over de onderwerpen stamgegevensonderhoud, info/aanbieding/boeking, vaste tarieven en systeembeheer.

Contact


Overige trainingen en lezingen.

On-site trainingen en impulslezingen voor verhuurders: Onderwerpen zoals digitalisering, online verkoop, direct boeken, kwaliteit van de inhoud of prijsstelling en nog veel meer. Praktische kennis en concrete benaderingen voor operationele toegevoegde waarde.

Contact

„ Deskline® Workshop “

Hamburg 2019

„ Deskline® Schulung “

Kärntner Tourismustage 2019

„ Deskline® Schulung “

Bad Leonfelden 2020

„ Marktsondierungsreise “

Jerusalem, Israel

„ ATTAD: Austrian Travel Trade & Adventure Days “

Zell am See

„ Deskline® Schulung “

Bad Leonfelden 2020

Neem vandaag nog contact met ons op.

We kijken uit naar nieuwe taken en uitdagingen!