feratel bij de top boekingskanalen 2020

In de onlangs gepubliceerde gids voor hoteliers van SiteMinder, een van 's werelds toonaangevende platforms voor klantenwerving in de hotelbranche, staat feratel in de top 12 van de belangrijkste boekingskanalen voor Oostenrijk en Duitsland.

feratel staat in de top 12 van boekingskanalen in Duitsland en Oostenrijk die in 2020 de meeste boekingsinkomsten voor accommodatiebedrijven genereerden. Voor de Oostenrijkse markt krijgt feratel zelfs het predicaat "one to watch", omdat feratel de afgelopen jaren gestaag heeft kunnen groeien, grote kracht heeft getoond in een tijd van internationale reisbeperkingen en naar verwachting zal blijven groeien.

"In het afgelopen jaar hebben we in Duitsland een daling van het aantal internationale gasten gezien en vervolgens een grotere relevantie van lokale en regionale spelers zoals Kurzurlaub.de en feratel. Het reisgedrag is veranderd. Het is daarom van cruciaal belang dat hoteliers onderzoeken hoe en waar ze hun kamers verkopen en ervoor zorgen dat ze gebruik maken van de distributiekanalen - wereldwijd en lokaal, direct en indirect - waarvan bewezen is dat ze effectief zijn in het veiligstellen van reserveringen en inkomsten," aldus Clemens Fisch, Regional Director DACH & EMEA bij SiteMinder.

In de nieuwste gids voor hoteliers onderzoekt SiteMinder de distributiekanalen in meer dan 20 reislanden. Uit de analyse van de verkregen gegevens blijkt dat de consumenten het afgelopen jaar gebruik hebben gemaakt van een breder scala aan boekingsmogelijkheden en dat het aantal rechtstreekse boekingen aanzienlijk is toegenomen. De totale hotelboekingen zijn echter gedaald tot minder dan tien procent van het niveau van het voorgaande jaar als gevolg van de COVID-19-situatie.

 

E-Book .pdf-Download
Top booking revenue makers of 2020
plus predictions and tips for 2021

 

Neem vandaag nog contact met ons op.

We kijken uit naar nieuwe taken en uitdagingen!