PanoramaAward Duitsland: stemmen begonnen!

Wie heeft het mooiste feratel-panorama van Duitsland? Stemmen kan op www.panoramatv.com. Feratel geeft 3x reischeques twv 600 euro weg aan alle deelnemers.

Van Oberstaufen tot Sylt, van Hamburg tot München, van de Noordzee tot de Alpen: meer dan 100 feratel-panoramalocaties geven al de diversiteit van Duitsland weer. Elk van deze locaties is uniek en dankzij feratels onovertroffen mediaprestaties is het slechts een aanraking, Swype of klik verwijderd, waar en wanneer dan ook. Maar welke cameralocatie, welke bestemming kan de titel veiligstellen?

Deze zomer brengen we de mooiste panorama's van Duitsland op het grote podium en presenteren ze aan een internationaal publiek. Vanaf nu tot en met 19 september 2021 kunnen gebruikers via www.panoramatv.com stemmen op de mooiste cameralocaties van Duitsland en met een beetje geluk één van de drie reisvouchers voor Dresden, Oberstaufen of St. Peter winnen. Bestellen. De bestemmingen met de meeste stemmen, toegekend in drie categorieën, kunnen zich dan verheugen op de feratel PanoramaAward en met trots beweren het meest populaire panorama van het land te hebben.

 

STEM & WIN NU!

 

05.07.2021

 

Neem vandaag nog contact met ons op.

We kijken uit naar nieuwe taken en uitdagingen!