feratel gaat samenwerking aan met boekingsplatform Arlberg.com

feratel is sinds kort partner van het boekingsplatform arlberg.com.

Om de kwaliteit van de dienstverlening van de online aanbieder voortdurend te verbeteren, is de Arlberg altijd op zoek naar sterke bondgenoten uit de regio. Het creëren van nieuwe netwerken en synergieën is voor ons van centraal belang", benadrukt Josef Chodakowsky, Managing Director van Arlberg.com GmbH. "Daarom is de samenwerking met feratel ook een bijzonder belangrijke mijlpaal".

Als modern boekingsplatform streeft Arlberg.com GmbH ernaar een waardevol podium te bieden aan een veelvoud van bedrijven en gemeenschappen uit de regio waaraan het zijn naam ontleent. Een breed scala van inhouden wordt op zeer professionele en gevarieerde wijze gepresenteerd en op die manier in een internationale etalage geplaatst. Gebruiksvriendelijkheid, efficiëntie en actualiteit zijn de topprioriteiten.

Ook Raiffeisenbank St. Anton am Arlberg, PPW Marketing GmbH en zadego GmbH zijn als extra partners bij het project betrokken.

De toetreding van feratel belooft arlberg.com naar het volgende niveau te manoeuvreren. Zowel bestaande gebruikers als nieuwe klanten wordt een nog betere kwaliteit van dienstverlening geboden in het kader van dit toekomstgerichte boekingsplatform. Bovendien wordt gehoopt dat deze stap het voortschrijdende digitaliseringsproces van alle bedrijven verder zal bevorderen. De anticipatie op de samenwerking is al lang voelbaar: "De toeristische sector gedijt bij partnerschappen op ooghoogte", zegt algemeen directeur Josef Chodakowsky.

20.12.2021

 

Neem vandaag nog contact met ons op.

We kijken uit naar nieuwe taken en uitdagingen!