Burgenland Tourismus en feratel: pioniers van de digitalisering

De nieuwe provinciebrede digitalisering op alle toeristische niveaus in Burgenland, van de onderneming tot de provinciale organisatie, is uniek in Oostenrijk - totaaloplossingen van feratel maken het mogelijk!

Burgenland heeft het eerste gebiedsdekkende digitale registratiesysteem dat wettelijk verankerd is en met een uniform systeem wordt uitgevoerd. De Burgenland Card, die erop gebaseerd is, is ook de eerste Oostenrijkse betaalkaart voor een hele provincie die het hele jaar door wordt aangeboden. Didi Tunkel, directeur van Toerisme Burgenland: "Het doel was om zoveel mogelijk stappen in het gastenmanagement onder één dak te digitaliseren. Uiteindelijk moet alles, van de presentatie van aanbiedingen tot de registratie van gasten en de Burgenland Card, vanuit één systeem kunnen worden bediend."

Het systeem, een all-in-one-oplossing van feratel: informatie- en reserveringssysteem, elektronische gastenregistratie, gastenkaart en digitale vakantiebegeleider in perfect samenspel. "De provinciebrede digitalisering op alle toeristische niveaus, van het bedrijf tot de regionale organisatie, is ongeëvenaard en uniek in Oostenrijk en waarschijnlijk in de hele DACH-regio. Met het uniforme informatie- en boekingssysteem Deskline en de invoering in het hele gebied van de elektronische gastenregistratie met online check-in, gastenkaart en digitale vakantiebegeleider vervult Burgenland zonder twijfel een voortrekkersrol. Gasten, servicepartners en toeristische managers in Burgenland profiteren over de hele lijn. feratel is zeer verheugd deze innovatieve stap digitaal te kunnen begeleiden en deel uit te maken van dit toeristische vuurtorenproject", aldus Bernhard Taurer, hoofd van het servicecentrum van feratel.

 

Pressemitteilung: Burgenland Tourismus als Vorreiter

 

02.12.2021

 

Neem vandaag nog contact met ons op.

We kijken uit naar nieuwe taken en uitdagingen!