Nieuws.

20242023 / 2021 / 2020 / 2019 / 2018 / 2017

Precies aan het begin van het winterseizoen startte de livestream Ski Panorama op het feratel You Tube kanaal. 200 webcams, 8 landen, 1 passie: skiën en snowboarden.

Lees meer

Met het project “Lausitz Investor Center“ moeten bedrijfsuitbreidingen en -nederzettingen in de regio Lausitz in Duitsland gewonnen worden.

Lees meer

Dit najaar zijn onze experts weer op pad met belangrijke informatie over nieuwe en verdere ontwikkelingen in Deskline®, inclusief cijfers, benchmarks en best-practice voorbeelden.

Lees meer

Als u door de panoramastreams op www.feratel.com bladert, kunt u heel wat ontdekken: sportevenementen, muziekevenementen, natuurspektakels en nog veel meer.

Lees meer

PIA, de digitale vakantiebegeleider van feratel, voorziet gasten van een vakantiebestemming van op maat gesneden informatie en aanbiedingen. En deze digitale dienst is goed ontvangen!

Lees meer

De wereld heeft gestemd. De mooiste panorama's van Oostenrijk 2021/22 worden bekroond met de feratel PanoramaAward in de categorieën wintersprookje, zomerparadijs en hoogvlieger.

Lees meer

Een LED-videowall van feratel/sitour is infotainment puur. Gebruikt op drukbezochte plaatsen, wordt het een digitaal visitekaartje en inspireert het met volle uitstraling.

Lees meer

Hoe toeristische organisaties profiteren van digitalisering met feratel en de gast-gasteheer-relatie herdefiniëren. Voorbeelden uit de praktijk.

Lees meer

Samen met toeristische organisaties biedt feratel kleine en middelgrote accommodatie-ondernemingen de technologie en knowhow om hun individuele online aanwezigheid te versterken en het aantal boekingen via internet te vergroten. Een succesverhaal uit de Ländle.

Lees meer

Neem vandaag nog contact met ons op.

We kijken uit naar nieuwe taken en uitdagingen!