Onderweg met de digitale vakantiebegeleider van feratel

PIA, de digitale vakantiebegeleider van feratel, voorziet gasten van een vakantiebestemming van op maat gesneden informatie en aanbiedingen. En deze digitale dienst is goed ontvangen!

Inmiddels zijn er al 38 vakantiebestemmingen in Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland die hun gasten verblijden met de digitale vakantiebegeleider van feratel. Meer dan tien andere bestemmingen zijn in voorbereiding en er zullen er nog meer volgen, aangezien de digitalisering het toerisme tal van mogelijkheden biedt.

Digitaal overtuigend

Sinds de lancering eind 2018 zijn er al meer dan een miljoen uitnodigingsmails naar gasten verstuurd. En uit de gebruiksgegevens blijkt dat de dienst dankbaar is aanvaard. Maar PIA heeft ook een enorme toegevoegde waarde voor de respectieve bestemming. De digitale vakantiebegeleider opent nieuwe verkoopkanalen, verhoogt de omzet, houdt de toegevoegde waarde in de regio, automatiseert tijdrovende processen en maakt effectieve dialoogmarketing voor, tijdens en na het verblijf van de gast mogelijk.  

Of het nu op een smartphone, tablet, desktop, touchscreen of digital signage is: PIA werkt op alle digitale apparaten en maakt indruk als hoogwaardig informatie-, service-, verkoop- en marketinginstrument. Het is een hoogwaardig informatie-, service-, verkoop- en marketinginstrument met onder meer een mobiele gastenkaart, ervaringswinkel en online-ticketing.

Kom meer te weten

19.08.2022

 

Neem vandaag nog contact met ons op.

We kijken uit naar nieuwe taken en uitdagingen!