Groot, groter, videowall !

Een LED-videowall van feratel/sitour is infotainment puur. Gebruikt op drukbezochte plaatsen, wordt het een digitaal visitekaartje en inspireert het met volle uitstraling.

Digital signage van feratel/sitour is modern, hoogwaardig, duurzaam, flexibel en veelzijdig. To the point, gewoon altijd iets bijzonders! De LED-videowall is de koningin van de digital signage-oplossingen. Vijf, acht, tien of meer vierkante meter zorgen voor aandacht en trekken nieuwsgierige blikken aan. Binnen of buiten, aan gevels gemonteerd of vrijstaand: een LED-videowall wordt nooit over het hoofd gezien!

Met een pitch van 2,6 mm en een resolutie van 1536x768 pixels worden zelfs de kleinste details altijd duidelijk weergegeven, ongeacht de weersomstandigheden. 16 miljoen kleuren (16 bit) en een luminantie van 3.500 cd/m2 staan garant voor echte licht- en kleurexplosies.

En het energieverbruik? Met een maximaal vermogen van 500 watt verbruikt een vierkante meter videowall minder stroom dan een standaard broodrooster (ca. 730 watt) en werkt hij zelfs probleemloos bij extreme temperaturen van -20 tot +50°C.

Waar gasten van dichtbij en tegelijkertijd van grote afstand geïnformeerd willen worden, zijn LED-videowalls van feratel/sitour de beste optie. Dankzij het modulaire ontwerp kunnen talloze maten en vormen worden gerealiseerd. Extreem smalle frames garanderen dat het totaalbeeld eruitziet als een doorlopend video-oppervlak.

Geen wonder dus dat gerenommeerde skibestemmingen bijvoorbeeld al vertrouwen op digital signage-oplossingen en in het bijzonder op LED-videowalls van feratel/sitour.

 

En wanneer kunnen we u overtuigen van de power van onze videowalls?

08.04.2022

 

Neem vandaag nog contact met ons op.

We kijken uit naar nieuwe taken en uitdagingen!