Panorama ontdekkingsreis

Als u door de panoramastreams op www.feratel.com bladert, kunt u heel wat ontdekken: sportevenementen, muziekevenementen, natuurspektakels en nog veel meer.

15 en 16 januari 2022 - De beste vrouwelijke skiracers ter wereld zullen in Zauchensee strijden om brons, zilver en goud in de afdaling en super-G. Een groot evenement dat door miljoenen mensen over de hele wereld live op televisie wordt gevolgd. Een panoramacamera van feratel slaagt er ook in om een of twee skiërs van wereldklasse vast te leggen.

19 tot en met 21 juli 2022 - Het strand van Schillig in het idyllische Wangerland aan de Noordzee wordt omgetoverd tot een kleurrijk vliegerfestival. Talloze vliegers in de meest uiteenlopende vormen, kleuren en maten bestijgen het luchtruim en brengen het publiek in vervoering. Een panoramacamera van feratel brengt het spektakel ook in de huiskamers van de wereld. 

11 tot 21 augustus 2022 - Tijdens de tweede Europese kampioenschappen zullen 4.700 atleten aan in totaal 176 evenementen deelnemen. De locatie München zal de hotspot van de sportwereld zijn en een oplettende panoramacamera van feratel, gemonteerd op de TV-toren in het Olympisch Park, zal de stille toeschouwer zijn.

28 augustus 2022 - Duizenden dappere sportfans gaan de strijd aan met een van de zwaarste uitdagingen in de wielersport, de 41e Ötztal Cycling Marathon. 227 kilometer, 4 Alpenpassen, 5.500 hoogtemeters en meer dan 4.000 deelnemers. Ook vastgelegd door de een of andere feratel panorama camera.

...

Panoramastreams van feratel brengen altijd emoties over, evenals actuele weersinformatie. Vooral wanneer een panoramacamera speciale momenten vastlegt. Of het nu gaat om een skiwedstrijd, een wielermarathon of de kleurrijke bedrijvigheid tijdens een vliegerfestival. Panorama van feratel heeft altijd iets magisch, en als je goed kijkt, kun je veel dingen ontdekken.

Ontdek nu

28.08.2022

 

Neem vandaag nog contact met ons op.

We kijken uit naar nieuwe taken en uitdagingen!