GEGARANDEERD in alle media

De juiste locatie, de keuze van media om af te spelen, de technische voorwaarden, de hosting, de geschikte camera – wie live panorama voor een toeristische onderneming of een organisatie optimaal wil benutten, moet met veel dingen rekening houden. Dan is het fijn wanneer men op een betrouwbare partner kan rekenen. Wij leveren alles vanuit één plek en ondersteunen u vanaf het eerste moment van uw beslissing tot aan het voltooide project en nog verder.

Samen naar het perfecte panorama:

1. Keuze cameralocatie

Onze experts geven u advies met behulp van kennis vanuit honderden projecten wereldwijd – van de zee tot aan de hoogste bergtoppen van de Alpen, samen vinden wij de perfecte locatie.

2. Keuze media

Profiteer van een onverslaanbaar medianetwerk: eigen website, online portals, Connected TV, HbbTV, apps, intelligente assistenten en zelfs technische connectie met internationale tv-stations. Samen vinden wij het pakket dat bij u past.

3. Voorwaarden creëren

De locatie en de media zijn bepaald? Dan missen we alleen nog de technische voorwaarden en dan kunnen we beginnen. Samen creëren wij perfectie.

4. Cameramontage

Tijd voor het monteren van onze moderne MediaCams, die zelfs bij de meest barre weersomstandigheden opnames van bewegende beelden met een hoge resolutie produceren. Bij kleine locaties kunt u rekenen op de ondersteuning van onze montage-experts. Samen bepalen wij de norm.

5. Inbedrijfstelling

Het moment waar het op aankomt: een klik of touch en uw nieuwe live panorama wordt verzonden naar ons technische hoofdbureau, bewerkt zodat het geschikt is voor media en naar de door u gewenste digitale kanalen doorgestuurd. Samen realiseren wij dromen.

6. Start de reis

Accentueer de pracht van uw bestemming, bergtoppen, standsgezichten, wijngaarden, uitzicht op zee, strandboulevard,… met de passende instellingen op uw nieuwe camera – daarbij letten wij op elk detail. Samen vinden wij de beste instellingen.

7. Infotainment

Wij produceren bewegende beelden met aanvullende informatie: u bepaalt welke informatie u in de foto erbij wilt hebben. Samen maken wij gasten laaiend enthousiast.

8. AANZETTEN & GENIETEN

Punt 1 tot 7 afgevinkt? Dan heten wij u van harte welkom in de wereld van feratelPanorama! Vanaf hier luidt het: contacten genereren, toeschouwers enthousiast maken, gasten trekken. Ons supportteam blijft uiteraard uw steun en toeverlaat.

„ Samen obstakels overwinnen “

„ Samen dromen realiseren “

Webcam Wachau

„ Samen werken aan de perfecte kijkhoek “


Snelle navigatie

Startpagina          Panorama          PanoramaAward          Cameramodellen          Weer panorama TV          ferSwarm


Neem vandaag nog contact met ons op.

We kijken uit naar nieuwe taken en uitdagingen!