feratelPanorama: de volgende generatie

Dit najaar zetten we de koers uit voor de panoramastreaming van morgen: nieuwe camera, nieuwe drone, nieuwe mediaspeler. Zo werkt marktleiderschap.

Met onze hardware- en softwareoplossingen, mediaoplossingen en diensten zijn we sinds 1978 een van 's werelds toonaangevende ontwikkelaars en aanbieders van complete toeristische oplossingen. De nieuwe ontwikkelingen in het Panorama-segment benadrukken onze aanspraak op leiderschap.

"We gaan verder, we worden nog beter. Met onze nieuwe ontwikkelingen in de panoramasector overtreffen we alles wat eerder is gedaan en bieden we onze klanten de beste hardware en software naast de sterkste mediadiensten."

Fredinand Hager
CTO feratel

De MediaCam 5

De nieuw ontwikkelde MediaCam 5 maakt indruk met briljante 4K-videokwaliteit, geoptimaliseerde ISO-waarden en natuurlijke kleuren bij dag en nacht. In combinatie met een 8,4x zoomlens, een geïntegreerde miniserver en een verbeterd zwenkmechanisme voldoet de MediaCam 5 aan alle eisen van een uitstekende panoramacamera. Dit maakt het de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en prestaties in visuele presentatie.

 


De MediaPlayer 5

Modern, gebruiksvriendelijk, duidelijk en volledig responsief: onze nieuwe mediaplayer biedt het perfecte kader voor panoramische video's van hoge kwaliteit. Nieuwe functies en een verbeterde bediening tillen de gebruikerservaring naar een nieuw niveau.

 


De FlyingCam

Alleen de beste drones verdienen het label "feratel FlyingCam". De nieuwe DJI-Mini 4 Pro, die slechts 249 gram weegt, biedt de ideale omstandigheden om te voldoen aan de hoge eisen voor panorama's vanuit vogelperspectief.

 

MediaCam          FlyingCam

 

 

07.11.2023

Neem vandaag nog contact met ons op.

We kijken uit naar nieuwe taken en uitdagingen!