Bisdom St. Pölten biedt in samenwerking met feratel comfortabel online boeken van evenementen aan

Het bisdom St. Pölten biedt gelovigen en geïnteresseerden nu een moderne en gebruiksvriendelijke manier om online evenementen te boeken op zijn homepage. De techniek hiervoor komt van feratel.

Of het nu gaat om retraites, seminars, concerten, lezingen, culturele of sociale activiteiten. Met een breed scala aan evenementen wil het bisdom St. Pölten mensen op verschillende levensgebieden begeleiden en ondersteunen. Vanaf nu kunnen deze ook gemakkelijk en snel online worden geboekt. Hiervoor wordt de boekingsroute "booking&more" van feratel gebruikt.

"Ons boekingssysteem wordt bijna overal in de toeristische sector gebruikt, maar dit is een primeur in de religieuze sector", zegt feratel CEO Markus Schröcksnadel over de hemelse samenwerking.

Diensten en producten online aanbieden en tegelijkertijd gebruikers een prettige boekingservaring bieden, is als het ware het DNA van het boekingstraject van feratel.

"Met deze gebruiksvriendelijke oplossing kunnen onze leden en het grote publiek evenementen van ons bisdom eenvoudig en snel online boeken. In de toekomst zullen we onze evenementen via een database beheren, wat weer een stap is in de richting van digitalisering en modernisering, waardoor de toegankelijkheid van ons aanbod toeneemt", zegt bisschop Alois Schwarz.

Het bisdom St. Pölten nodigt alle geïnteresseerden van harte uit om de nieuwe boekingsmogelijkheid op de homepage uit te proberen en deel te nemen aan de diverse evenementen.

20.09.2023

 

Neem vandaag nog contact met ons op.

We kijken uit naar nieuwe taken en uitdagingen!