feratel Deskline haalt contract binnen in Italië

Bestemmingsmanagement van feratel blijft terrein winnen.

Na een aanbestedingsprocedure van bijna een jaar door het Italiaanse ministerie van toerisme is de beslissing gevallen: feratel zal nog eens vijf regio's uitrusten met haar Deskline bestemmingsmanagementsysteem.

In 2022/23 dongen meerdere aanbieders mee naar de aanbesteding van het Italiaanse ministerie van toerisme voor de opdracht voor het realiseren van een bestemmingsmanagementsysteem voor in totaal vijf regio's. feratel overtuigde en heeft de opdracht gekregen om het systeem te implementeren.  Deze order behelst een miljoenenproject.

"We zijn er erg trots op dat we nog meer regio's in Italië met Deskline zullen uitrusten en zo een essentiële rol zullen spelen bij de digitalisering van het Italiaanse toerisme. Dit onderstreept nogmaals ons technologisch leiderschap", zegt CEO Markus Schröcksnadel verheugd over de order.

Het bestemmingsmanagementsysteem feratel Deskline is sinds 2010 in gebruik in Trentino, Veneto, Friuli-Venezia Giulia en Abruzzo en op lokale bestemmingen zoals Bormio, Alassio, Finale Ligure, Ferrara, ook na een internationale aanbesteding.

Deskline,  is een uitgebreid bestemmingsmanagementsysteem dat voldoet aan alle eisen van belanghebbenden in de toeristische sector. De focus ligt op het krachtige content management systeem voor de uitgebreide presentatie van alle toeristische producten (accommodatie, ervaringen, excursiebestemmingen, gastronomie, evenementen, enz.) en hun online boekbaarheid op de meest uiteenlopende kanalen zoals bestemmings- en bedrijfswebsites, apps en portalen.

Deskline is een uitgebreide toeristische oplossing die voldoet aan alle eisen van modern bestemmingsbeheer. Als informatie-, marketing- en boekingssysteem ondersteunt het systeem zowel B2C- (eindklanten) als B2B-functionaliteiten (voor reisbureaus en boekingsportalen) en biedt het een uitgebreide backoffice met facturerings- en betalingsfunctionaliteiten. Moderne online toegang en krachtige interfaces voor 150 hotelprogramma's en experience providers zijn beschikbaar voor de integratie van alle servicepartners.

Met Deskline beschikken de regio's over een systeem met een hele reeks verschillende modules, zoals een informatiebeheersysteem met evenementenkalender, een CRM-systeem (Customer Relation Management), een beoordelingssysteem voor hotels, een krachtige one-stop shop voor het boeken en aanbieden van accommodaties, arrangementen, ervaringen en tickets, en nog veel meer. Het systeem integreert ook een kanaalbeheersysteem voor extra marketing van de accommodaties op 30 aangesloten boekingsportalen, waaronder Airbnb en Booking.com.

Met Deskline versterken bestemmingen de directe boekbaarheid van hun accommodaties en dragen zo bij aan een waardevermeerdering. Met de geïntegreerde analysetools zijn gegevens over de actuele vraag en bezettingssituatie in realtime beschikbaar met één druk op de knop, wat een waardevolle basis vormt voor modern bestemmingsmanagement en marketingplanning.

Nuttige weetjes over feratel Deskline

  • Het bestemmingsmanagementsysteem Deskline heeft de afgelopen 2 jaar 1 miljard euro aan bemiddelde boekingsomzet gegenereerd.
  • feratel Deskline wordt gebruikt in Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Italië, Frankrijk, Liechtenstein, Tsjechië, Slowakije en Slovenië.
  • Bijna 123.000 vestigingen van meer dan 12.450 bestemmingen in Europa worden beheerd via Deskline.
  • De projecten bestrijken verschillende schalen - van individuele oplossingen tot oplossingen voor verschillende landen.

25.06.2023

 

Neem vandaag nog contact met ons op.

We kijken uit naar nieuwe taken en uitdagingen!