feratel digitaliseert de gerenommeerde Zuid-Tiroler Gastenpas over de hele linie

Sinds mei 2024 heeft ruim 90% van de toeristen in Zuid-Tirol toegang tot de digitale gastenpas, die gratis gebruik van het openbaar vervoer als basisdienst mogelijk maakt.

Het omvangrijke digitale Zuid-Tirol Guest Pass-project is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen het mobiliteitsconsortium, de LTS, de IDM Südtirol en de STA. feratel media technologieën AG, marktleider op het gebied van digitale gastenkaarten, is verantwoordelijk voor de technische implementatie. Markus Schröcksnadel, CEO van feratel, benadrukte het belang van het project: “We zijn er trots op dat we dit gerenommeerde kaartproject naar een nieuw technologisch niveau kunnen tillen en de weg kunnen vrijmaken voor verdere innovatiestappen.”

 

De gedigitaliseerde “Zuid-Tirol Gastenpas” brengt voor alle betrokkenen talloze voordelen met zich mee. Het verbetert de aantrekkelijkheid van het lokale openbaar vervoer en bevordert duurzaam toerisme. Door digitalisering en samenwerking tussen verschillende belanghebbenden is een duurzame oplossing ontstaan ​​die als model dient voor toekomstige toeristische projecten.

07.06.2024

 

Neem vandaag nog contact met ons op.

We kijken uit naar nieuwe taken en uitdagingen!