feratel Panorama doorbreekt de grens van 1 miljard per maand

feratel, de toonaangevende aanbieder van panoramastreams, heeft alleen al in de maand januari de grens van een miljard panoramabeelden overschreden. De panorama's van meer dan 1.000 camera's werden door de online community precies 1.037.244.567 keer bekeken.

Dit is mede het resultaat van een breed internationaal distributienetwerk dat feratel haar klanten biedt naast de camera hardware en software. De panoramastreams worden niet alleen geïntegreerd in de online en sociale mediakanalen van de klanten, maar worden ook afgespeeld in het wereldwijde partnernetwerk van feratel. Dit exclusieve netwerk bestaat uit in totaal 230 toeristisch relevante online partners, 42 aanbieders van mobiele apps en 15 connected TV-oplossingen (zoals Amazon Fire TV, Apple TV, Magenta, A1 TV en nog veel meer).

Overvluchtfotografie groot succes

Met haar streams biedt feratel unieke relive indrukken van de mooiste regio's van Midden-Europa en stelt zij gebruikers in staat het landschap vanuit ongewone perspectieven te beleven. Naast de klassieke panorama's of 360-gradenbeelden biedt feratel ook overvluchtopnamen aan, die steeds populairder worden.

Voor TV geschikte technologie

De innovatieve technologie en hoge kwaliteitsnormen van feratel garanderen ook tv-klare levering aan tv-stations in heel Europa. "We werken momenteel samen met 13 tv-stations, die op hun beurt ook de streams integreren in hun mediabibliotheken. Ook weerredacteuren van de meest uiteenlopende omroepen gebruiken vaak graag videomateriaal van de feratel Panothek om hun programma's op te leuken, of het nu gaat om een zonsopgang of een indrukwekkend winterlandschap", aldus een tevreden Schröcksnadel over het succes.

Meer dan 1 miljard views alleen al in de maand januari onderstrepen de grote relevantie van panoramische video's voor gasten, vakantiegangers en recreanten, die een authentiek beeld willen krijgen van de live weer-, sneeuw- en pistesituatie. Met het 1 miljardste oproep in slechts 1 maand bevestigt feratel media technologies AG haar positie als markt- en innovatieleider in de branche. Het bedrijf ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet en kijkt ernaar uit om de beste oplossingen voor zijn klanten te blijven bieden.

 

feratelPanorama     YouTube

02.02.2023

 

Neem vandaag nog contact met ons op.

We kijken uit naar nieuwe taken en uitdagingen!