feratel PanoramaAward: het resultaat

Ruim 10.000 panoramafans van over de hele wereld hebben opnieuw gestemd. Dit zijn de mooiste panorama's van Oostenrijk en Zwitserland.

Het stemmen voor de zesde PanoramaAward Oostenrijk en de tweede PanoramaAward Zwitserland eindigde medio april. 10.507 gebruikers verdeelden in totaal 22.592 stemmen naar precies 252 cameralocaties uit het feratel panoramanetwerk. Hiervan waren 5.648 stemmen in de Oostenrijkse categorieën wintersprookjes, zomerparadijs en hoogvliegers en 4.859 stemmen in de nationale Zwitserse categorie.

 

Winnaar wintersprookje
Ischgl - Pardatschgrat

Winnaar zomerparadijs
Salzburg - Schloss Mirabell

Winnaar hoogvlieger
Achensee

 

Top 5 Oostenrijk


Winnaar Zwitserland
Scuol - Schlivera

 

Top 5 Zwitserland


 

“Of het nu Salzburg, Scuol, Ischgl of Achensee is: ons netwerk omvat enkele van de aantrekkelijkste cameralocaties van Europa. Met de PanoramaAward brengen we ze onder de aandacht."

Dr. Ferdinand Hager
CTO feratel 


"Panorama van feratel wordt gewaardeerd als authentieke en actuele weerinformatie, maar brengt ook emoties over en wordt een bron van inspiratie voor dagelijkse vrijetijdsbeslissingen: de feratel PanoramaAward onderstreept dit feit."

Reto Illi
Sales feratelPanorama Zwitzerland


“Onze FlyingCams worden elk jaar indrukwekkender. Ze tonen bestemmingen vanuit nieuwe, fascinerende perspectieven. De foto’s in de categorie hoogvliegers zijn altijd hoogtepunten van onze prijs en bewijzen de onmiskenbare aantrekkingskracht van feratelPanorama.”

Peter Schoner
Sales feratelPanorama Oostenrijk


Competitie loterij

Onder alle stemgerechtigde deelnemers werden vier GoPro HERO 12-actiecamera's verloot. In de video kun je zien wie er gewonnen heeft. Wij feliciteren de winnaars!

 

GoPro, HERO en gerelateerde logo's zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van GoPro, Inc.
GoPro is geen deelnemer of sponsor van deze Actie.

 

16.04.2024

Neem vandaag nog contact met ons op.

We kijken uit naar nieuwe taken en uitdagingen!