feratel webcams app nu ook op Android TV

De feratel webcams app is nu ook beschikbaar voor Android TV en dus voor andere tv-toestellen van tal van fabrikanten (Sony, Philips, Sharp, ...).

Het Android TV-besturingssysteem zorgt ervoor dat televisies er slim uitzien. En panoramische video's van feratel met de feratel webcams-app hebben een nog groter bereik. De feratel webcams-app is nu ook beschikbaar voor Android TV. Doordat gerenommeerde tv-fabrikanten zoals Sony, Philips, Sharp, Metz, TCL, Thomson of Toshiba Android TV als besturingssysteem gebruiken, wordt het bereik van de webcams aanzienlijk vergroot. De app ‘feratel webcams’ registreerde in 2023 ruim 346 miljoen toegangen tot de webcams via smart-tv’s.

Als onderdeel van de herprogrammering van de feratel webcams app voor Android TV werd ook het ontwerp vernieuwd. De hoge transparantie van de informatiebalk plaatst het panoramische beeld in het middelpunt van de kijker. Experts benadrukken het onverslaanbare voordeel van Android TV doordat gebruikers toegang hebben tot de uitgebreide selectie apps in de Google Play Store. Je kunt het dus het beste downloaden via de Google Play Store en het zelf ervaren.

Download de app op uw smartphone:

09.04.2024

 

Neem vandaag nog contact met ons op.

We kijken uit naar nieuwe taken en uitdagingen!