Ruim 50.000 volgers op YouTube

Met 50.000 abonnees viert het YouTube-kanaal van feratel een nieuwe mijlpaal en onderstreept opnieuw de fascinatie voor panorama.

Panorama's zijn populaire inhoud in de wereld van sociale media. De 50.000 mensen die nu het YouTube-kanaal van feratel volgen onderstrepen dit feit. “Van fascinerende dronevluchten tot livestreams, ons kanaal biedt alles wat het panoramische hart sneller doet kloppen”, legt Ferdinand Hager, CTO van Feratel, uit en voegt toe: “50.000 volgers, ruim 12 miljoen views en meer dan 2,7 miljoen uur aan videoafspeeltijd een duidelijk statement: Panorama's bieden authentieke en actuele weersinformatie, maar ook geweldige emoties. Panorama is fascinatie.”

Sinds 2021 biedt de zender ook livestreams met verschillende focuspunten:

Op 3 december 2023 registreerden de livestreams bijvoorbeeld 1.857 gelijktijdige kijkers. Gemeten over de gehele periode werd alleen al de Austria Live Stream ruim 2 miljoen keer bekeken. Nog meer cijfers die de toenemende populariteit van het YouTube-kanaal van feratel onderstrepen.

YouTube

Het videoportaal YouTube werd in 2005 opgericht en heeft inmiddels ruim 2 miljard gebruikers per maand. Dit is al 19 jaar het populairste videoportaal op het World Wide Web. Gebruikers van alle leeftijden consumeren een grote verscheidenheid aan inhoud op dit platform. Van doe-het-zelf-instructies tot reisverslagen en kattenvideo's, op YouTube kun je bijna alles vinden wat een hongerig videohart begeert. Onder andere de mooiste panorama's uit het feratelPanorama-universum.

21.02.2024

 

Neem vandaag nog contact met ons op.

We kijken uit naar nieuwe taken en uitdagingen!