We´re a match

PIA is de best buddy maatje van toeristische medewerkers in Paznaun met de start van het winterseizoen 23/24.

Met ingang van het winterseizoen 2023/24 introduceert PIA, de innovatieve digitale reisgenoot van de bestemming Paznaun, een spannende nieuwe functie. Een aangepaste versie van de gasten-app wordt beschikbaar gemaakt voor medewerkers van de regio en uitgebreid met een aantal extra functies. De voorheen fysieke CREW Card wordt niet alleen gedigitaliseerd, maar het aantal functies wordt ook uitgebreid.

Gasten in Ischgl, Galtür, See en Kappl kunnen sinds de zomer van 2023 gebruik maken van de intelligente reisgenoot. De innovatieve feratel conciërge-app biedt informatie, diensten en aanbiedingen op maat, afgestemd op de verblijfsperiode en individuele interesses. Hij fungeert als veelzijdige allrounder en voorziet gasten van actuele live-gegevens van de wandel- en skigebieden en alle vrijetijdsactiviteiten die Paznaun te bieden heeft. Of het nu gaat om te boeken evenementen, open restaurants, musea of vrijetijdsvoorzieningen - PIA houdt gasten altijd op de hoogte. De app bevat ook de mobiele gastenkaart en is uitgerust met praktische boekings- en betaalfuncties om je vakantie zo soepel mogelijk te laten verlopen.

De bestemming biedt niet alleen gasten, maar ook werknemers die deel uitmaken van de Paznaun - Ischgl CREW de mogelijkheid om hun vrije tijd op verschillende manieren in te delen. Met meer dan 300 voordelen en een eigen academie, die tal van trainingsprogramma's en cursussen biedt, en een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten, trekt de bestemming hen aan. Dankzij PIA hebben ze vervolgens het hele aanbod van Paznaun - Ischgl CREW, inclusief boekingsmogelijkheden en algemene informatie over infrastructurele voorzieningen, gastronomie, amusementsprogramma's, weersvoorspellingen, live-beelden uit de skigebieden en nog veel meer, altijd binnen handbereik op hun smartphone.

"We zijn erg blij dat we PIA nu niet alleen beschikbaar kunnen stellen aan onze gasten, maar ook aan onze medewerkers in een aangepaste vorm als een hulpmiddel van onschatbare waarde. De meerderheid van onze CREW komt niet uit de regio en moet eerst zijn draai vinden in zijn nieuwe omgeving. Paznaun heeft veel te bieden en PIA maakt dit proces veel gemakkelijker," legt Thomas Köhle, Managing Director van de Paznaun - Ischgl Tourist Board, uit. "Bovendien laat onze beslissing om de Paznaun - Ischgl CREW Card te vervangen door PIA zien dat we ons inzetten voor duurzaamheid, omdat we geen plastic kaarten meer hoeven te drukken. En de toegankelijkheid via het berichtensysteem is ook een duidelijk voordeel."

23.11.2023

 

Neem vandaag nog contact met ons op.

We kijken uit naar nieuwe taken en uitdagingen!