Wereldprimeur: Panoramapaneel met magnetisch beweegbare LED's

 

feratel/sitour zijn de eersten die panoramapanelen met magnetisch verschuifbare LED's op de markt brengen. Een wereldwijde noviteit met vele voordelen.

Terwijl bij conventionele panorama-informatiesystemen de panorama's als folie worden geplot, op aluminium panelen worden gelamineerd en daar direct voor de afzonderlijke LED's gaten worden geboord, hebben de nieuwe systemen geen boorgaten nodig en bieden ze een tot nu toe ongeëvenaarde flexibiliteit.

Het systeem bestaat uit een aluminium achterwand, de magnetisch vrij positioneerbare LED's, een hoogwaardig textieldisplay en gelaagd veiligheidsglas, dat in een frame is geplaatst. De exacte positionering van de LED's wordt verzekerd door een folie van het panorama op de achterwand, die ook met magneten is bevestigd.

Dit nieuwe ontwerp in combinatie met de gepatenteerde magnetisch beweegbare LED's maakt het boren van gaten voor veranderingen voortaan overbodig. Veranderingen in het panorama (nieuwe kabelbaan, nieuw POI) kunnen net zo snel en voordelig worden doorgevoerd als de overgang van winter- naar zomerpanorama door eenvoudigweg het textielzeil en de folie voor de achterwand opnieuw te produceren. De uitwisseling ter plaatse kan in korte tijd door één persoon worden gedaan. Het frame uitvouwen, de achtergrondfolie vervangen, de LED's dienovereenkomstig positioneren, het textielzeil vastklemmen - geen boorgaten, er hoeven geen nieuwe aluminium panelen te worden vervaardigd, geen omslachtig transport naar de betreffende locatie op de berg.

Vraag het meteen aan!

30.11.2020

 

Neem vandaag nog contact met ons op.

We kijken uit naar nieuwe taken en uitdagingen!