Nieuws.

Bisdom St. Pölten biedt in samenwerking met feratel comfortabel online boeken van evenementen aan.

Lees meer

Zeven panoramische camera's van feratel zenden onlangs panoramische video's uit van de gemeenschappen Vipiteno, Pfitsch, Freienfeld en Brenner.

Lees meer

TVB Pitztal verandert zijn informatie- en reserveringssysteem. In de toekomst zullen de Pitztalers gebruik maken van feratel Deskline®.

Lees meer

Bestemmingsmanagement van feratel blijft terrein winnen

Lees meer

feratel zet de toeristische sector opnieuw een stap vooruit met de volledige digitalisering van het registratieproces.

Lees meer

In mei beginnen talrijke klanten van de feratel Card aan het zomerseizoen, zo ook Bregenzerwald Tourismus. Daar bieden 1.334 verhuurders in de 28 gemeenten de "Gäste-Card Bregenzerwald & Großes Walsertal" aan als vrijkaartje voor talrijke bergbelevenissen. Met de kaart kunnen gasten onbeperkt gebruik maken van de bergtreinen, milieuvriendelijke ritten met de openbare bussen en ontspannende uren in de openluchtzwembaden.

Lees meer

High visibility and easy activation via the feratel Computer Panorama System (CPS) make LED solutions very attractive. Latest developments are presented at Interalpin.

Lees meer

De stemming voor de 5e feratel PanoramaAward is afgelopen. Ongeveer 4.500 panoramafans stemden op hun favorieten in Oostenrijk en voor het eerst ook in Zwitserland.

Lees meer

feratel, de toonaangevende aanbieder van panoramastreams, heeft alleen al in de maand januari de grens van een miljard panoramabeelden overschreden. De panorama's van meer dan 1.000 camera's werden door de online community precies 1.037.244.567 keer bekeken.

Lees meer

Neem vandaag nog contact met ons op.

We kijken uit naar nieuwe taken en uitdagingen!