Nieuwsarchief.

Alpsee-Grünten, Oberstaufen, Bad Hindelang, Füssen, Bad Wörishofen, Kempten en de Hörnerdörfer hebben gekozen voor een gemeenschappelijke, voor meerdere bestemmingen toegepaste, geautomatiseerde communicatie met hun gasten – hierbij vertrouwen de vakantiebestemmingen uit het Allgäu op de oplossing van feratel en Onlim.

Lees meer

Als je een toegevoegde waarde op de plaats van bestemming wilt realiseren, moet je voor directe boekingen gaan. Op de bestemmingswebsite, maar vooral ook op de websites van de aanbieders, d.w.z. de accommodatie-verstrekkers.

Lees meer

U wilt een vakantiewoning, een vakantiehuis of gewoon uw eigen woning verhuren? Maar u heeft geen tijd en niet het geduld om dit zelf te doen en u wilt meer profijt van uw werk? Dan zit u bij „keyone“ precies goed.

Lees meer

feratel launcht ferSwarm, eine videobasierte Lösung für Zutrittskontrolle und Kapazitätslimitierung

Lees meer

Die aktuellen rechtlichen Regelungen zur Prävention von Corona-Infektionen stellen alle Unternehmen vor schwierigste wirtschaftliche und organisatorische Aufgaben. Das Arbeitsumfeld verbessern und Gäste bzw. Kunden schützen ist Gebot der Stunde.

Lees meer

Neem vandaag nog contact met ons op.

We kijken uit naar nieuwe taken en uitdagingen!