Nieuws.

 

Naar het nieuwsarchief​​​​​​​

De wereld heeft gestemd. De mooiste panorama's van Oostenrijk 2021/22 worden bekroond met de feratel PanoramaAward in de categorieën wintersprookje, zomerparadijs en hoogvlieger.

Lees meer

Een LED-videowall van feratel/sitour is infotainment puur. Gebruikt op drukbezochte plaatsen, wordt het een digitaal visitekaartje en inspireert het met volle uitstraling.

Lees meer

Hoe toeristische organisaties profiteren van digitalisering met feratel en de gast-gasteheer-relatie herdefiniëren. Voorbeelden uit de praktijk.

Lees meer

Samen met toeristische organisaties biedt feratel kleine en middelgrote accommodatie-ondernemingen de technologie en knowhow om hun individuele online aanwezigheid te versterken en het aantal boekingen via internet te vergroten. Een succesverhaal uit de Ländle.

Lees meer

BayTM gunt opdracht voor concept en ontwikkeling aan biedconsortium feratel mediatechnologies GmbH/pixelpoint multimedia werbe GmbH I BayernCloud zet koers naar alomtegenwoordig, digitaal toeristisch aanbod in Beieren

Lees meer

De nieuwe provinciebrede digitalisering op alle toeristische niveaus in Burgenland, van de onderneming tot de provinciale organisatie, is uniek in Oostenrijk - totaaloplossingen van feratel maken het mogelijk!

Lees meer

Neem vandaag nog contact met ons op.

We kijken uit naar nieuwe taken en uitdagingen!